Individuele en persoonlijke oplossingen:

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Op zoek naar professioneel en persoonlijk voedingsadvies? Bij mij krijg je altijd individuele begeleiding afgestemd op de persoonlijke mogelijk, en onmogelijkheden van jouw werk,- en sociale leefstijl.

Volg je voeding,- en leefstijlcoaching bij mij in de praktijk? Dan is er échte aandacht voor jou en je gezondheid. Door de specifieke aanpak waarbij voeding, leefstijl & mentaal welzijn aan elkaar verbonden worden, werk je effectief aan je klachten.

INZICHT IN GEZONDHEID

Wil je, naast de persoonlijke begeleiding die ik je bied, een nog betere grip krijgen op je algehele persoonlijke gezondheid? Dit kan met een bloedwaardentest, suppletie en/of sport specifieke voedingsmiddelen.

Voordat we aan de slag gaan met een van deze methodes, voeren we, naast het reguliere intake gesprek, een uitgebreid motivatiegesprek om inzicht te krijgen in je wensen en verwachtingen.

SPECIALISATIES

Ik geloof in de kracht van specialiseren en daarom bij mij geen lange lijst met (welvaarts)ziekten waarmee ik je kan helpen. Wel een aantal heel concrete aandachtsgebieden waardoor jij zeker bent van specialistische begeleiding:

  • Afvallen
  • Energie en gezondheid
  • Spiermassa & sportprestaties
  • Consuminderen op het gebied van dierlijke eiwitten
  • Onregelmatige werktijden en verstoort bio-ritme
  • Stress, Burn out & sociaal,- maatschappelijke druk

Exclusieve (zakelijke) oplossingen:

GROEPSCURSUS / WORKSHOP

Liever samen met vriendinnen, familieleden of een andere groep aan de slag met voeding? Ook dan kies je voor mij. Voor zowel kleine, als grote groepscursussen.

Samen gaan we aan de slag met een onderwerp naar keuze. Van supermarkt safari tot etiketten lezen en van voedingsadviezen tot kooklessen

PARTNER GEZOND BEDRIJF

Gezondheid en vitaliteit is onmisbaar, zeker binnen een bedrijf. Daarom ben ik ook in te schakelen door bedrijven, scholen en horecagelegenheden. Ik ben benaderbaar voor een grote diversiteit aan projecten

Denk hierbij aan advies voor een gezonde bedrijfskantine, het schrijven van voedingsgerelateerde teksten en artikelen of een vragenuur met mij als voedingscoach binnen uw bedrijf of organisatie.

PROJECTEN

Heeft u een rechter hand nodig bij een te ontwikkelen project of initiatief? Ik hoor er graag alles over. Met veel enthousiasme, vindingrijkheid en professionaliteit heb ik in de afgelopen jaren bijgedragen binnen diverse grote en kleine projecten.

Mijn passie ligt bij voeding, gezondheid en voorlichting dat bouwt op mogelijkheden en vertrouwen. Daarbij ligt de focus op de preventieve (werkgerelateerde) gezondheidszorg.

Pin It on Pinterest

Share This