Mijn artikelen:

Zeker als je onregelmatig werkt is het soms knap lastig om gezonde, bewuste en slimme keuzes te maken. Want wat eet je nou tijdens een nachtdienst? En hoe houd je je energie level een beetje op pijl. Wat zijn handige manieren om te plannen en om een gezond menu samen te stellen zonder dat je alleen maar op een sla blaadje kunt knagen? En belangrijker nog: Hoe houd je de balans?? Hoe kun je slimme keuzes maken wanneer je uit eten bent of wanneer je vanwege tijdsverschil wel 8 tot 10 eetmomenten tegenkomt op een dag.

Op deze pagina vind je artikelen die antwoord proberen te geven op deze vragen en meer! Naast het delen van recepten en blogs deel ik achtergrond informatie op het gebied van voeding en gezondheid en alles wat hiertussen in zit. Van leuke weetjes, tot (wetenschappelijke) onderzoeken en van een kijkje in de keuken bij de diëtist i.o tot een bezoek bij….

De artikelen staan op verschijningsdatum, wanneer je specifiek op zoek bent naar een bepaalde categorie kijk dan bij de categorieën in het rechter zij-menu of gebruik de zoek functie met een trefwoord!

Teheran (vega) hotspots

Afgelopen week mocht ik mijn horizon weer een beetje verbreden. Ik ging met het werk naar Teheran! Natuurlijk kon ik deze gelegenheid niet aan mij voorbij laten gaan om in de hoofdstad van Iran op zoek te gaan naar leuke (vega) hotspots. Ondanks dat ik...

Lees meer

Food events december

In december is er van alles te doen op het gebied van food events, festivals en voeding gerelateerde happenings. Ik ben op onderzoek uit gegaan en heb de vijf leukste voor je uitgezocht Laat je het weten wanneer je naar een van deze bent geweest en hoe het...

Lees meer

Sapvasten Sapkuur

Het is winter en ik voel mij beroerd. Hoog tijd dus voor een sapvast kuurtje. Sinds een jaar of 5 houd ik ongeveer twee keer per jaar “grote schoonmaak”. En dan heb ik het niet over het schoonmaken van mijn huis, maar over het schoonmaken van mijn lichaam. Of...

Lees meer

Nieuwste berichten

Flying veggie

Ik ben niet altijd zo’n keukenprinses geweest als dat ik nu ben. Trouwens ook niet zo bewust en gezond. Maar ergens in de afgelopen jaren heb ik mijn passie voor koken en goed en lekker eten ontdekt. Ik ben dol op culinaire hoogstandjes en kan intens genieten van een goed gezond gevuld bord, met een fijn glas wijn! Tegenwoordig kook ik voor mijn ontspanning en plezier!

Wanneer jij mijn recepten maakt of mijn artikelen leest zou ik het leuk vinden om te horen wat je ervan vindt! Reageren kan onder de berichten of tag mij (@flyingveggie) in jouw (food) foto’s!

Inschrijven nieuwsbrief

Volg mij op Facebook

Pin It on Pinterest

Share This