Over mij – Flying Veggie

Hi! Leuk om kennis te maken! Ik ben Linda – Flying veggie – Zoals de naam al doet vermoeden vlieg ik geregeld de wereld over vanwege mijn baan als stewardess en ben ik dol op veggies. Mijn passies zijn logischerwijs dan ook; vliegen en reizen, voeding en gezondheid, koken en lekker eten.

Mijn baan in de luchtvaart

Op de leeftijd van 21 jaar begon ik mijn baan in de luchtvaart. Jong, gedreven en met energie voor 10 sloeg ik moeiteloos nachten over, had ik geen enkel probleem met jetlags, sportte ik nauwelijks en maakte ik mij helemaal niet druk over wat ik allemaal at en dronk.

Zoekende naar die regelmaat en balans

Met de jaren veranderde iets in mijn kijk op gezondheid. Ik realiseerde mij, dat wanneer ik, zo gezond mogelijk oud wilde worden in de luchtvaart er iets aan mijn voeding,- en leefstijl mocht veranderen.

Begin 2014 was het jaar dat ik voor het eerst mijn eigen verse groentesapje mee nam aan boord. Mijn interesse was dusdanig geprikkeld en al vliegende experimenteerde ik erop los. Sapjes, hapjes, tussendoortjes, maaltijden, ijs, soepen en gekookte eieren is een greep uit het assortiment van de voedingsmiddelen die allemaal met mij mee gevlogen zijn.

Uit de hand gelopen hobby

Mijn interesse groeide uit tot een ware passie en ik ontdekte dat alleen informatie van het internet zoeken niet genoeg was voor mij. Ik startte met de cursus Natuurvoedingsadviseur, waarna ik doorstoomde met de 1- jarige opleiding “Medische basiskennis”. Tegelijkertijd begon ik ook met mijn eigen bedrijf in slowjuicers, SuperJuicer, want ik ben ervan overtuigd dat groentesappen hét antwoord is voor mensen die onregelmatig werken en vaak op vreemde tijden “moeten” eten. Mijn “honger” naar meer kennis omtrent voeding was hiermee nog niet gestild en mijn voedings-journey vervolgde haar pad in de vorm van de HBO deeltijd opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool.

Aanpak begeleiding

In mijn praktijk ga ik voor het aanbieden van een evidence based, persoonlijk en op maat gemaakt voeding,- en leefstijlprogramma waarin verder gekeken wordt dan voeding alleen.De hulpvraag staat hierbij voorop. We gaan in gesprek over voeding maar kijken ook ver daarbuiten. Want alleen wanneer je op alle gebieden in je leven weerbaar en in balans bent kun je spreken van optimale gezondheid.

Zakelijke samenwerking

Mijn passie ligt bij voeding, gezondheid en voorlichting dat bouwt op mogelijkheden en vertrouwen. Daarbij ligt de focus op de preventieve (werkgerelateerde) gezondheidszorg.In een wereld waarin gezonde zelfzorg steeds belangrijker wordt zijn mensen zelfstandiger en zelfbewuster dan vroeger. Voeding is een onderwerp waar iedereen een mening over heeft. Daarom is het van belang dat er altijd een gedegen theoretische en evidence based basis ligt tijdens (groep)voorlichting en begeleiding.

N

Flying Veggie - Studie - Ervaring

N

Een hoop kennis, inspiratie & mogelijkheden

Portfolio:

Naam: Linda

Leeftijd: Forever 29 😉

Woonplaats: Amsterdam

Loopbaan:

2007-2016
Arke(TUI)Fly

2014-2017
Webshop SuperJuicer

2016
Inspiratieplatform Flying Veggie

2017
KLM

Studie:

Toerisme & Recreatie

Natuurvoedingsdeskundige

Medische Basiskennis

Voeding en Diëtetiek

About me:

Travel junkie
Juice lover
born to cook
wine enthusiast
information addict
runner- and dance girl

BENIEUWD NAAR EEN PERSOONLIJK “KIJKJE IN DE KEUKEN”?

Volg mij op instagram:

Pin It on Pinterest

Share This