persoonlijke begeleiding

Met voeding, leefstijl en mentaal welzijn kun je veel invloed uitoefenen op je gezondheid. Wat jij hierin precies wilt bereiken bepaal je helemaal zelf. Je begeleidingstraject stellen we samen vast en is 100% persoonlijk maatwerk. Dit traject is volledig afgestemd op jouw unieke leven. Want iedereen heeft andere doelen, wensen, mogelijkheden en valkuilen om mee om te gaan.

 

Wat kun je verwachten?

N

Begeleiding bij mij in de praktijk kenmerkt zich in de betrokkenheid die ik toon, de persoonlijke aandacht die je krijgt en mijn no nonsense en eerlijke houding.

N

Door middel van motivational interviewing bespreken we kernzaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt omtrent je wensen, doelen en verwachtingen.

N

We zetten in op kleine, haalbare doelen, zodat je in korte tijd effect merkt van de tips en adviezen die je krijgt.

N

Werken aan je gezondheid vraagt motivatie en doorzettingsvermogen, want het doorbreken van gewoontes is een uitdaging. Samen monitoren we nauwkeurig je vooruitgang en stellen waar nodig je doelen bij.

N

Ik daag je uit zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de zaken die je wilt veranderen in je leven. Hierdoor kun je in korte tijd grote stappen zetten, mits je met een open blik hiernaar durft te kijken.

Door mijn achtergrond is niets menselijks mij vreemd; je hoeft niet bang te zijn voor een ‘keuring’ van je huidige voeding & leefstijl of geestelijke gezondheid. Met respect voor jou als persoon en jouw mogelijkheden kijken we samen waar je de meeste winst kunt behalen.

Wat levert het je op?

N

Inzicht in voeding,- en eetgedrag en het leren herkennen en veranderen van valkuilen hieromtrent

N

Meer bewustwording rondom kernzaken in je leven; Voeding, Sport, Beweging, Gezondheid & Vitaliteit

N

Beter omgaan met de hoge mate van sociaal,- maatschappelijke druk waarin we vandaag de dag leven

N

Meer energie, rust en balans om de dingen te doen die jij graag wilt in het leven

Mijn werkwijze kenmerkt zich in doeltreffendheid door de combinatie van persoonlijke, individuele begeleiding (een op een gesprekken) en het verstrekken van kennis en informatie op papier (online persoonlijk voedings,- en begeleidingsplan). Door de combinatie van deze twee factoren ben je altijd in staat om dat te krijgen wat je nodig hebt tijdens  het begeleidingstraject.

 

Werkwijze

N

Na een vrijblijvende kennismaking van 15 minuten (via facetime/skype/WhatsApp, telefoon of in mijn praktijk) plannen we een intake en krijg je een vragenlijst toegestuurd.

N

Uiterlijk 3 dagen voor het eerste gesprek ontvang ik graag jouw voedingsdagboek ingevuld via een account van de Eetmeter.

N

De vragenlijst en je ingevulde voedingsdagboek bespreken we tijdens de intake en samen brengen we uitgebreid in kaart wat jouw wensen en behoeften zijn.

N

Gemiddeld genomen begeleid ik clienten gedurende 12 weken, waarin we in totaal 3 uur aan persoonlijke gesprekken voeren. De duur van het begeleidingstraject wordt echter altijd in overleg met jou bepaald. Je kunt ook kiezen voor losse consults en/of additionele diensten.

Pin It on Pinterest

Share This