Specialisaties

Vanuit mijn opleidingen heb ik een brede kennis en ervaring kunnen opdoen op het gebied van diverse (welvaart) ziektes. Toch kies ik heel bewust voor een handjevol specialisaties waar ik mij met veel overgave op richt. Ik geloof namelijk in de kracht van een expliciete specialisatie en een kleine(re) doelgroep.

De specialisaties die ik behandel in mijn praktijk komen veelal voort uit de kennis van persoonlijke ervaring gecombineerd met de evidence based theoriën zoals dat ik deze in mijn studie geleerd heb. Hierdoor ben ik in staat mijn begeleiding authentiek, gericht en zeer effectief af te stemmen op jouw persoonlijke hulpvraag.

N

Afvallen

  • Hoe val je blijvend af zonder dat je honger hebt? We maken een plan voor het bereiken van een gewicht waar jij blij van wordt. Door middel van kleine, haalbare stappen bereik jij jouw doelen
N

Energie en gezondheid

  • Wil je meer energie of af van de energie dips door de dag heen? Het aanpassen van jouw voeding kan een wereld van verschil maken. Samen bekijken we je voedingspatroon en gaan indien nodig aan de slag met het inzichtelijk maken van je algehele gezondheid
N

Spiermassa & Sportprestaties

  • Als sporter weet je dat voeding belangrijk is. Maar wat heeft jouw lichaam precies nodig om jouw doelen te behalen met de sport die je beoefent? Hoe haal je het maximale uit jouw sport via voeding? Samen bekijken we je voedingspatroon en gaan indien nodig aan de slag met het inzichtelijk maken van je algehele gezondheid.
N

Consuminderen dierlijke producten & eiwitten

  • Denk je erover om minder vlees en/of dierlijke producten en eiwitten te gaan eten? Dit is niet moeilijk, samen werken we aan deze vernieuwde, duurzame en diervriendelijke manier van eten.
N

Onregelmatige werktijden en verstoort bio-ritme

  • Wanneer je onregelmatig werkt weet jij als geen ander hoe zwaar dit kan zijn op je algehele gevoel van gezondheid, fitheid en vitaliteit. Ook kan je bio ritme flink van slag raken hiervan. Samen kijken we naar regelmaat in de onregelmatigheid en zoeken we naar mogelijkheden die voor jou toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.
N

Stress, Burn out & sociaal,- maatschappelijke druk

  • Het altijd maar hooghouden van alle ballen in je leven ervaar je regelmatig als uitputtend. Je bent jong, gedreven en legt de lat hoog op het gebied van werk, carrière, inkomen, wonen, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor heb jij wel het gevoel dat je soms alle grip op het leven verloren bent. Herkenbaar? Samen kijken we naar mogelijkheden in jouw drukke en veeleisende leefstijl.

Pin It on Pinterest

Share This