Tarieven & diensten:

Intake
Inclusief analyse vragenlijsten
1 uur € 50
Adviesgesprek
Inclusief behandelplan
1 uur € 50
Vervolgconsult 0,5 uur € 25
Detox kuur € 30
Bloedwaardencheck* € 35

*Dit is het bedrag dat ik reken om de bloedwaardencheck te analyseren. Reken tussen de €35 en €140 voor het bestellen van de test set afhankelijk van welke test je kiest.

Bovenstaande prijzen zijn lager dan het gebruikelijke tarief van voedingsconsulenten en diëtisten. De reden dat ik minder in rekening breng is omdat ik, als diëtist in opleiding, nog lerende ben. Jij profiteert dus van lagere kosten, terwijl je mij de gelegenheid geeft om meer praktijkervaring op te doen.

Uiteraard ben je verzekerd van professioneel advies, aangezien ik naast de opleiding Voeding & diëtetiek, welke ik nu volg, al diverse beroepsgerichte opleidingen heb gevolgd. Daarnaast ben ik ten allen tijden in de gelegenheid om gebruik te maken van professionele kennis en expertise van het docententeam van de Haagse Hogeschool. Voor verdieping omtrent mijn achtergrond en genoten studies zie “Over mij“.

Deze kosten worden niet gedekt door de zorgverzekeraar omdat ik, als diëtist in opleiding niet aangesloten ben bij een beroepsvereniging.

Betaling

De consulten (en eventueel supplementen) dienen contant of door middel van een betaalverzoek direct afgerekend te worden.

Indien een afspraak niet kan worden nagekomen, dient dit uiterlijk 48 uur van tevoren per mail of telefoon te worden doorgegeven. Indien dit niet gebeurt, zal de consultprijs worden doorberekend.

DIRECT BEGINNEN?

Wil je samen werken aan je gezondheid of vrijblijvend informatie?

Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Pin It on Pinterest

Share This