Workshop / Lezing

Wil jij graag een origineel bedrijfsuitje, een bijeenkomst op de school van je kind organiseren, iets leuks doen met vriendinnen of aan de slag met voeding met de leden van je sportclub? Dan is het organiseren van een workshop een goed idee. Ik verzorg in overleg verschillende workshop op maat en op locatie. Ook ben ik beschikbaar om lezingen te geven over gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Waarom een workshop of lezing?
N

Je bent interactief bezig in een groep mensen die hetzelfde willen leren. Iedereen kan zijn eigen ervaringen kwijt en ook kun je leren van andermans ervaringen.

N

Doordat er interactie is, wordt de informatie vaak beter onthouden.

N

Er kan steun gevonden worden bij andere deelnemers bij het verbeteren van je voedingspatroon.

N

Een workshop of lezing kan overal gegeven worden.

De interactieve workshops bieden waardevolle kennis en praktische handvatten in een onderwerp naar keuze. Met de deelnemers wordt tijdens de workshop gekeken naar hun eigen eetgedrag en zij worden actief gemotiveerd om na te denken over de toepasbaarheid van de gedeelde kennis in het eigen leven.

De opbouw van de workshops is in de basis altijd hetzelfde om ervoor te zorgen dat er een eerste, minimale, kennis omtrent gezonde voeding wordt opgedaan. De workshop is verdeeld in twee modules van ieder ongeveer een uur. In de eerste module van de workshop zullen we ingaan op  belangrijke voedingsstoffen, gezonde en minder gezonde keuzes en voordelen van gezonde voeding voor je gezondheid. Ook gaan we in op het onderwerp snelle en langzame suikers en wordt er uitgelegd waarom het zo belangrijk is om regelmatig te eten voor je energiebalans.

De tweede module van de workshop wordt exclusief op maat gemaakt. Samen bespreken we welke onderwerpen je graag terug ziet komen  tijdens de workshop en wat precies je verwachtingen zijn voor dit deel van de workshop.

Voorbeelden onderwerpen module 2 workshop:
N

Hoe val je af zonder hongergevoel en terugval?

N

Alle ins&outs omtrent sportspecifieke voeding

N

Etiketten lezen en gezonde producten herkennen

N

Voedselallergieën en intoleranties. Hoe ontstaan ze en waar moet je op letten?

N

Gezond eten en werken tijdens de onregelmatige dienst. Hoe, wat, waar, wanneer?

N

E-nummers. Wat zijn het en waar zit het in?

N

De zin en onzin van voedingssupplementen

Wil je meer weten over het organiseren van een workshop of lezing. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Workshops en lezingen worden op maat gemaakt en zijn te organiseren vanaf 6 tot 20 personen. Prijs is in overleg, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Pin It on Pinterest

Share This